fisk
SPONSORERET indhold

Bagt rødfisk med porrer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker slankemad serveret på grønne linser og med en frisk urtecreme.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
01. nov. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 fileter af rødfisk a 200 g
salt, peber
1 spsk olivenolie
1 bdt porrer
et par kviste timian
125 g små grønne linser fra Puy
URTECREME:
1,5 dl skyr
1 fed knust hvidløg
½ dl hakkede
krydderurter: dild, persille og purløg
2 citroner

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 225°. Læg fisken på en plade med bagepapir og pensl den med lidt olie og drys salt og peber på. Skær porrerne i 12-15 cm stykker, skær dem igennem på langs, læg dem ved siden af fisken, pensl med lidt olie og drys salt, peber og timian på. Bag fisk og porrer i ovnen i ca. 20 min. Kog linserne imens og rør urtecremen sammen og smag den til. Server fisken med porrer, linser, urtecreme og citron.


Tips: Retten byder på masser af protein fra fisk, linser og skyr.
ENERGI PR. PERSON: 420 kcal, fedt 17%, protein 54%, kulhydrat 29%