Blinis med stenbiderrogn
Foto: Betina Hastoft

Blinis med stenbiderrogn - opskrift fra Hendes Verden

Blinis med stenbiderrogn

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Blinis med stenbiderrogn
15 g smør
15 g gær
3 dl mælk
3 æggeblommer
½ tsk. salt
100 g boghvedemel
100 g hvedemel
3 æggehvider
smør til bagning
Desuden:
200 g renset stenbiderrogn
salt
evt. citronsaft
Tilbehør:
cremefraiche, rødløg i tern og dild

  1. melt smørret i en gryde. Kom mælken i. Hæld straks blandingen i en skål. Når blandingen er lunken, udrøres gæren heri. Rør æggeblommer og salt i. Rør boghvedemel og hvedemel i til en glat dej. Stil dejen til hævning med et klæde over et lunt sted 2-3 timer. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i.
  2. Bag dejen på en blinipande eller alm. pande til små tykke pandekager, der bliver ca. 36 stk.
  3. Smag rognen til med salt og evt. lidt citronsaft.
  4. Server pandekagerne med stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og dild.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Blinis, Stenbiderrogn og Forret