steak
SPONSORERET indhold

Bøf & ratatouille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god steak og en rustik salat – det går man aldrig fejl af.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
19. jun. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 gode rib eye steaks a 175 g
salt, peber

Ratatouille-salat:
1 aubergine
1 courgette
1 spsk olivenolie
2 flækkede, udkernede pebre
½ kg blandede tomater
1 hakket rødløg
2 spsk kapers
1 spsk sherryeddike
1 spsk olivenolie
½ dl hakkede krydderurter f.eks. purløg, persille og rød basilikum

300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Skær auberginer og courgetter i skiver, pensl dem med olie, og grill dem på en grillpande. Grill også peberfrugterne, til skindet er mørt og blistret. Flå skindet af pebrene, og skær dem i mindre stykker. Bland alle de grillede grønsager med tomaterne, som er skåret i halve eller kvarter, samt rødløg og kapers.
Smag salaten til med sherryeddike, olivenolie, salt og peber. Drys den rundhåndet med krydderurter, før den serveres til kødet med ristet fuldkornsbrød.

Energi pr. person: 410 kcal, fedt 24%, protein 27%, kulhydrat 49%