Brændende kærlighed med selleri og basilikumolie
SPONSORERET indhold

Brændende kærlighed med selleri og basilikumolie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
22. jan. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

800 g kartofler
250 g skrællet rodselleri i små tern
2 dl kogende mælk
25 g smør
salt, peber
2 løg
200 g bacon i tern
Basilikumolie:
4 spsk. olivenolie
4 spsk. basilikum

  1. Skræl kartofler og selleri, og skær kartoflerne i skiver og sellerien i tern. Kog begge dele i usaltet vand ca. 30 min. Hæld vandet fra, og mos kartofler og selleri med en kartoffelmoser eller håndmikser. Tilsæt kogende mælk og smør. Smag til med salt og peber.
  2. Hak basilikummen fint, og bland den med olie. Server basilikumolien til den brændende kærlighed.
  3. Hak løgene. Steg baconen sprød, og kom løgene i. Steg, til løgene er bløde. Anret mosen i et fad, og kom løg og bacon på toppen.