Brownies med pecannødder
SPONSORERET indhold

Brownies med pecannødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
10. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(1 stk)

Ingredienser

90 g farin eller mørk muscovadosukker
90 g sukker
2 æg
100 g mørk chokolade
125 g smør
75 g mel
½ tsk. bagepulver
50 g pekannødder
50 g hakket chokolade, gerne hvid

  1. Bland de to slags sukker med æggene, og pisk det hele lyst og skummende.
  2. Smelt forsigtigt chokolade og smør sammen, og køl det lidt af.
  3. Bland mel og bagepulver sam-men med hakkede pekannødder og hvid chokolade.
  4. Rør først chokoladesmørmassen i de piskede æg og derefter mel-blandingen. Hæld dejen i en lille bradepande, der er beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180 gr. i ca. 25 min. Lad den køle helt af i formen.