Giv et blad i julegave. Priser fra 149 kr. Klik her →

Bulgur med melon, krydderurter og kylling
Foto: Betina Hastoft

Bulgur med melon, krydderurter og kylling - opskrift fra Hendes Verden

Bulgur med melon, krydderurter og kylling

plate (6 pers.)
printer Print

2 dl bulgur
½ galiamelon
½ melon af anden slags, f.eks. guadaloupe
1 bdt. mynte
1 bdt. forårsløg
4 stk. kyllingebryst
1 l urte- el. grønsagsbouillon
2 spsk. æbleeddike
6 spsk. olivenolie
salt, peber

  1. Kog bulguren efter anvisningen på emballagen, og køl den af med koldt vand i et dørslag.
  2. Skær melonerne uden skal i tern. Skyl mynten og forårsløgene, og snit begge dele fint.
  3. Pochér kødet i bouillon i 10-12 min. Riv kødet i strimler, når det er afkølet. Bland melon, mynte, forårsløg og strimlet kylling. Rør æbleeddike og olivenolie sammen, og smag til med salt og peber. Bland dressingen i salaten. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Melon, Bulgursalat, Sunde salater og Hovedret