Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme
Foto: Jes Buusmann

Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme - opskrift fra Hendes Verden

Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (8 stk.)

1 dl piskefløde
1 spsk. revet peberrod
1 tsk. vineddike
½ tsk. sukker
salt, peber
smør
8 ristede brødcirkler, 5-6 cm i diameter
8 salatblade
200 g røget hellefisk i tynde skiver
Pynt:
8 stykker grofthøvlet peberrod
dildkviste

  1. Pisk fløden til skum. Vend revet peberrod i, og smag til med vineddike, sukker, salt og peber.
  2. Smør brødskiverne, og læg salatbladene på. fordel hellefisken over, og kom lidt peberrodscreme oven på fisken. Pynt med et grofthøvlet stykke peberrod og en kvist dild på hvert stykke. giv evt. stykkerne et drys groftkværnet peber.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hellefisk og Forret