Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme
SPONSORERET indhold

Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
18. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(8 stk.)

Ingredienser

1 dl piskefløde
1 spsk. revet peberrod
1 tsk. vineddike
½ tsk. sukker
salt, peber
smør
8 ristede brødcirkler, 5-6 cm i diameter
8 salatblade
200 g røget hellefisk i tynde skiver
Pynt:
8 stykker grofthøvlet peberrod
dildkviste

  1. Pisk fløden til skum. Vend revet peberrod i, og smag til med vineddike, sukker, salt og peber.
  2. Smør brødskiverne, og læg salatbladene på. fordel hellefisken over, og kom lidt peberrodscreme oven på fisken. Pynt med et grofthøvlet stykke peberrod og en kvist dild på hvert stykke. giv evt. stykkerne et drys groftkværnet peber.