SPONSORERET indhold
Cannelloni med skinke og svampe
Pastaret med cannelloni - lækker pasta med skinke, spinat og bechamelsauce, som du laver i ovnen.
4-6 personer
Ingredienser
18 cannelloni
2 løg
250 g champignon
smør til stegning
200 g røget skinke
2 tsk. finthakket frisk rosmarin
200 g ricotta- eller hytteost
1 æg
1 tsk. salt
peber
Bechamelsauce:
25 g smør
2½ spsk. hvedemel
6 dl letmælk
salt, peber
150 g reven gratineringsost
1 spsk. oregano
Tilbehør:
italiensk brød og tomatsalat
f.eks. med spæd spinat, rødløg, oliven og
pinjekerner dryppet med olivenolie
- Hak løget. Rens og hak champignonerne. Svits løg og champignon i smør på en pande ca. 5 min., uden at det tager særlig farve. Kom det i en skål, og lad det køle af, til det kun er lunkent. Rør de øvrige ingredienser til fyldet i. Kom fyldet i cannellonirørene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
- Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen under piskning. Småkog saucen 4-5 min., mens du rører hele tiden. Smag til med salt og peber. Fordel saucen over cannellonierne.
- Drys ost og oregano over. Stil fadet i ovnen ca. 35 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
Tip
Kan du ikke få fat i cannellonirør, så kog i stedet 9 lasagneplader i letsaltet vand ca. 8. min. Tag dem op med en hulske, og læg dem på et viskestykke. Skær dem i halve, rul dem omkring idet valgte fyld, og læg dem i fadet.