Cantaloupmelon med parmaskinke

Cantaloupmelon med parmaskinke - opskrift fra Hendes Verden

Cantaloupmelon med parmaskinke

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4 pers. som forret- eller frokostret)

200 g parmaskinke i tynde skiver
1 cantaloupmelon
2 spsk. citronsaft
2 spsk. ahornsirup
75 g blandet spæd salat
salt, peber
4 spsk. pinjekerner
2 spsk. olivenolie
Tilbehør:
ristede tynde skiver af flute og evt. tapenade

  1. Arranger skinken på 4 tallerkner. Skær skallen af melonen, og fjern kernerne.
  2. Skær melonkødet i både. Pisk citronsaft, ahornsirup, salt og peber sammen, og vend melonbådene heri.
  3. Fordel melonbådene på de 4 tallerkner. Skyl og afdryp den grønne salat godt, og fordel den på tallerknerne.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande, og drys dem over. Dryp olivenolie over skinken og salaten.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem forret og Forret