SPONSORERET indhold
Cantaloupmelon med parmaskinke
(4 pers. som forret- eller frokostret)
Ingredienser
200 g parmaskinke i tynde skiver
1 cantaloupmelon
2 spsk. citronsaft
2 spsk. ahornsirup
75 g blandet spæd salat
salt, peber
4 spsk. pinjekerner
2 spsk. olivenolie
Tilbehør:
ristede tynde skiver af flute og evt. tapenade
- Arranger skinken på 4 tallerkner. Skær skallen af melonen, og fjern kernerne.
- Skær melonkødet i både. Pisk citronsaft, ahornsirup, salt og peber sammen, og vend melonbådene heri.
- Fordel melonbådene på de 4 tallerkner. Skyl og afdryp den grønne salat godt, og fordel den på tallerknerne.
- Rist pinjekernerne på en tør pande, og drys dem over. Dryp olivenolie over skinken og salaten.