Cantaloupmelon med parmaskinke
SPONSORERET indhold

Cantaloupmelon med parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

11. jun. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers. som forret- eller frokostret)

Ingredienser

200 g parmaskinke i tynde skiver
1 cantaloupmelon
2 spsk. citronsaft
2 spsk. ahornsirup
75 g blandet spæd salat
salt, peber
4 spsk. pinjekerner
2 spsk. olivenolie
Tilbehør:
ristede tynde skiver af flute og evt. tapenade

  1. Arranger skinken på 4 tallerkner. Skær skallen af melonen, og fjern kernerne.
  2. Skær melonkødet i både. Pisk citronsaft, ahornsirup, salt og peber sammen, og vend melonbådene heri.
  3. Fordel melonbådene på de 4 tallerkner. Skyl og afdryp den grønne salat godt, og fordel den på tallerknerne.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande, og drys dem over. Dryp olivenolie over skinken og salaten.