Sommermad
SPONSORERET indhold

Chicken wings og sommersalat

Børnenes favorit!

Foto: Columbus Leth
22. aug. 2015 | Opskrift | BoligLiv


CHICKEN WINGS & SOMMERSALAT

Tid: ca. 30 min.
(4 pers.)

2 røde chilier
3 fed hvidløg
3 spsk. brun farin
saft af 1 citron
¾ dl olivenolie
ca. 20 kyllingevinger
flagesalt
2 limefrugter
1 bakke blandede salater
1 bakke babyspinat
1 bakke blåbær
2 store blommer eller ferskner
50 g salte mandler

Vinaigrette:
½ dl olivenolie
1 spsk. vineddike
2 tsk. sennep
1 tsk. flydende honning

1. Flæk chilierne, skrab kernerne ud, og hak chilierne fint. Pres hvidløg, og vend med chili, brun farin, citronsaft og olie.
2. Kom kyllingevingerne i et fad eller foliebakke, som tåler at komme på grillen. Vend dem i marinaden, og lad dem marinere et par timer.
3. Sæt fadet på grillen, og steg, til kyllingevingerne er godt møre. Vend dem undervejs. Krydr med salt, og server med limebåde.
4. Skyl og tør salat og babyspinat. Rør ingredienserne til vinaigretten sammen, og vend med salat og spinat.
5. Skær blommerne i både, og vend i salaten sammen med blåbær og hakkede mandler. Server salaten til kyllingevingerne.

TIP
Brug blommer, ferskner og bær som et sødt element i dine salater hele sommeren.

► SE OGSÅ: Kold blomålssuppe med brøndkarse og urtebrød
► SE OGSÅ: Salat med ærter, melon og sommerblomster
► SE OGSÅ: Kartoffelmad med fjordrejer