Couscoussalat med kylling
SPONSORERET indhold

Couscoussalat med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav en god smagfuld couccoussalat med kylling. Det både mætter og er sundt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
07. jul. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g kyllingebrystfilet
2 spsk. olivenolie
salt, peber

Couscoussalat:
250 g couscousgryn
4 dl vand
3 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
salt, peber
4 tomater
½ agurk
1 gul peber
75 g spæd salat

Pynt:
2 spsk. hakket frisk mynte eller klippet purløg og sorte oliven

  1. Skær kødet i tern. Varm olien på en sliplet pande, og steg kødet gyldent og gennemstegt. Kom salt og peber over.
  2. Kog vandet op. Kom couscousgrynene i, og tag gryden fra varmen. Lad grynene trække 5 min. Vend rundt i grynene et par gange undervejs med en gaffel. Lad grynene køle helt af. Skal det gå stærkt, kan du komme dem i en sigte og overbruse dem med koldt vand.
  3. Vend citronsaft, olivenolie, salt og peber i couscousgrynene. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små tern, og vend dem i grynene. Bland godt skyllet og afdryppet salat i. Fordel kyllingetern over. Pynt med oliven og mynte.