Damelår
SPONSORERET indhold

Damelår

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Velkrydrede “frikadeller”. Opskriften er tyrkisk, det er navnet også, og den er nem nok, hvis du har en rest kogte ris. Egentlig laves den med lammekød, men det er svært at finde i en acceptabel kvalitet, medmindre man har en indvandrerslagter, men oksekød er heller ikke dårligt.

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g hakket lamme- eller oksekød
100 g kogte, kolde ris
1 revet løg
100 g smuldret fetaost
1 æg
1 bdt. finthakket persille eller 2
tsk. tørret oregano
olie til stegning
Yoghurtsauce:
5 dl græsk yoghurt
salt
1-2 fed presset hvidløg
dild eller purløg

  1. Kødet røres sejt og blandes derefter med ris, løg, ost, æg og persille eller oregano. Kødet formes til æggestore boller, der trykkes flade og steges langsomt.
  2. Yoghurten røres med salt og presset hvidløg og serveres med et grønt drys.