grill
SPONSORERET indhold

Drumsticks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Saftig kylling, grillede løg og lækker rucolasalat…

Af: Vikeke Lehn Foto: Maria Nielsen
16. aug. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

8 drumsticks (kyllingeunderlår)

Marinade
1 spsk honning
1 spsk sojasauce
1 spsk tomatketchup
1 tsk olie
½-1 tsk groft knust spidskommen

Rucolasalat
1 bakke rucola
1 tsk olivenolie
300 g blandede tomater

Grillede løg
8 store løg
en smule olie til pensling
timian


300 g grillet fuldkornbaguette

Sådan gør du:

Dup kyllingelårene tørre. Rør marinaden sammen, vend kyllingelårene med marinaden og lad dem trække, til de skal grilles. Tag kyllingelårene op og læg dem på grillen – brug gerne en kuglegrill. Grill kyllingelårene i alt i 20-25 minutter, vend dem undervejs og tjek, om de har fået nok.

Skær løgene i halve, rids evt. overfladen, pensl dem med lidt olie og drys salt og peber på, før de lægges på grillen med kyllingelårene, tiden vil afhænge af løgenes størrelse, men regn med, at de skal have næsten lige så længe som kødet. Vend salaten med lidt olivenolie, salt og peber og server til kyllingelårene med løg og tomater samt brød.


Energi pr. person: 630 kcal, fedt 30%, protein 31%, kulhydrat 39%.