Durumboller med spinat, mozerella og tomat
SPONSORERET indhold

Durumboller med spinat, mozerella og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(6-8 stk.)

Ingredienser

1 portion focacciadej
200 g frisk spinat
125 g frisk mozzarella
2 tomater
1-2 spsk. ekstrajomfruolivenolie

  1. Fordel den forhævede dej i 6-8 cirkler, der er 2½ cm tykke, på bagepapir. Dejen er klistret, så kom evt. lidt olivenolie på hænderne, eller brug et par spiseskeer.
  2. Skyl spinaten godt. Kog ½ dl vand op i en gryde, og kom spinaten i. Læg låg over, og kog spinaten et par min., til den falder sammen. Afdryp den rigtigt godt i en sigte, pres bagsiden af en spiseske ned over spinaten, så det sidste vand trykkes ud. Fordel spinaten over bollerne, tryk det lidt ned i dejen. Fordel tomatskiver over. Riv osten på råkostjernet, og drys den over. Dryp med olivenolie.
  3. Bag bollerne ved 225 gr. På midterste ovnribbe i ca. 20 min.