Få opskriften på crostini med ærtepesto og rejer
SPONSORERET indhold

Få opskriften på crostini med ærtepesto og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker snack før middagen - pestoen kan nemt bruges til pastaretter og madpakken.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
18. maj. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Ærtepesto:
200 g friskbælgede ærter
 ca. 1 dl olivenolie
1 bundt dild

Crostini:
6 skiver ristet brød
1 håndfuld friskpillede rejer
½ agurk
1 bakke ærteskud

Sådan laver du crostini med ærtepesto og rejer:

Ærtepesto:
Blend ærter og dild med olivenolie i en hurtighakker til en grov pesto. Smager godt på ristet brød eller som tilbehør til fjerkræ, fisk og kød. Prøv også ærtepesto oven på spaghetti. Drys med rigeligt friskrevet parmesan.

Crostini:
Smør crostini med ærtepesto efterfulgt af rejer. Skær spåner af agurken med en grøntsagsskræller, og læg ovenpå. Pynt med ærteskud.

PRØV OGSÅ: Asparges og ærter

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter