SPONSORERET indhold
Få opskriften på crostini med ærtepesto og rejer
En lækker snack før middagen - pestoen kan nemt bruges til pastaretter og madpakken.
Ingredienser
Ærtepesto:
200 g friskbælgede ærter
ca. 1 dl olivenolie
1 bundt dild
Crostini:
6 skiver ristet brød
1 håndfuld friskpillede rejer
½ agurk
1 bakke ærteskud
Sådan laver du crostini med ærtepesto og rejer:
Ærtepesto:
Blend ærter og dild med olivenolie i en hurtighakker til en grov pesto. Smager godt på ristet brød eller som tilbehør til fjerkræ, fisk og kød. Prøv også ærtepesto oven på spaghetti. Drys med rigeligt friskrevet parmesan.
Crostini:
Smør crostini med ærtepesto efterfulgt af rejer. Skær spåner af agurken med en grøntsagsskræller, og læg ovenpå. Pynt med ærteskud.
PRØV OGSÅ: Asparges og ærter
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter