Få opskriften på asparges og ærter
Ærter og asparges i lækker harmoni. Velbekomme!
Ingredienser
12 hvide asparges
18 grønne asparges
250 g friskbælgede ærter
2 hårdkogte æg
3 skiver ristet brød – blendet
Vinaigrette:
1 spsk honning
1 spsk grov sennep
2 spsk hvid balsamico
1 dl olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
Sådan laver du ærter og asparges:
Bræk enderne af aspargeserne. Skræl de hvide asparges med tyndskræller. Kog dem i letsaltet vand 5-6 minutter, til de er møre, men stadig har bid. Kog ligeledes de grønne asparges i 3-4 min. Brug det samme kogevand.
Hæld vandet fra, og giv aspargeserne et chok med koldt vand. Anret dem på et fad. Drys med friskbælgede ærter. Pil æggene, og og hak dem fint.
Blend ristet brød groft til krummer. Drys hakket æg og brødkrummer over aspargeserne. Lige før servering hældes vinaigretten over aspargeserne.
Vinaigrette:
Rør honning og sennep sammen. Tilsæt hvid balsamico. Rør olien i lidt efter lidt, til konsistensen er cremet.
Smag til med havsalt og friskkværnet peber.
PRØV OGSÅ: Opskriften på lækker ærtesuppe
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter