Få opskriften på lækker ærtesuppe
SPONSORERET indhold

Få opskriften på lækker ærtesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alle elsker ærtesuppe - og den bliver endnu bedre med friskbælgede, danske ærter.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
16. maj. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

2 bundt forårsløg
800 g friske eller optøede ærter
1 liter god grøntsagsbouillon
1 bundt mynte
havsalt og friskkværnet peber
Til servering:
cremefraiche 18%
ærtespirer

Sådan laver du ærtesuppe:

Hak forårsløgene fint.

Kog ærter og hakket forårsløg møre i grøntsagsbouillon i 6-8 min.

Hak mynten groft og kom den i gryden.

Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.

Anret suppen i skåle. Servér med cremefraiche og ærtespirer.

PRØV OGSÅ: Havtaske med ærter

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter