SPONSORERET indhold
Få opskriften på lækker ærtesuppe
Alle elsker ærtesuppe - og den bliver endnu bedre med friskbælgede, danske ærter.
Ingredienser
2 bundt forårsløg
800 g friske eller optøede ærter
1 liter god grøntsagsbouillon
1 bundt mynte
havsalt og friskkværnet peber
Til servering:
cremefraiche 18%
ærtespirer
Sådan laver du ærtesuppe:
Hak forårsløgene fint.
Kog ærter og hakket forårsløg møre i grøntsagsbouillon i 6-8 min.
Hak mynten groft og kom den i gryden.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Anret suppen i skåle. Servér med cremefraiche og ærtespirer.
PRØV OGSÅ: Havtaske med ærter
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter