pasta
SPONSORERET indhold

Fettuccine med skaldyr

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Luksuspasta af den nemme slags. God til gæster eller når du trænger til et lækkert måltid i hverdagen.

31. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

350 g fuldkornsfettuccine
300 g kammuslinger og hummerhaler eller økorejer
2 spsk olivenolie
2 fed fintsnittet hvidløg
citronsaft eller lidt tør vermouth
salt, peber
1 bakke babyspinat
2 citroner
200 g fuldkornsspeltbrød

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp og hold den varm. Bruger du kammuslinger, så dup dem tørre. Varm olien i en stor sauterepande og rist hvidløg samt kammuslinger kort heri. Tilsæt lidt citronsaft eller en smule tør vermouth, vend hummerhaler eller rejer i og krydr med salt og peber. Bland den nykogte pasta med skaldyr og spinat. Server omgående med citron og speltbrød.


Energi pr. person: 550 kcal, fedt 17%, protein 21 %, kulhydrat 62%