Opskrift på fisk med gulerodsmos, skovsyre og salturt
SPONSORERET indhold

Fisk med gulerodsmos, skovsyre og salturt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Retten ligner noget, som er en gourmetrestaurant værdig, men den kan faktisk laves på 25 min.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
28. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

1 kg gulerødder
25 g smør
salt og peber
600 g fisk, f.eks. torsk
1 håndfuld skovsyre
1 håndfuld salturt

Sådan laver du fisk med gulerodsmos

Riv gulerødderne og kog dem møre i vand i 10 minutter. Hæld lidt af vandet fra og blend resten til mos sammen med smørret. Smag til med salt og peber.

Skær torsken i 4 stykker og bag den i ovnen ved 180 grader i 8 min.

Servér fisken ovenpå gulerodsmosen og drys vilde urter ud over.


Se også opskrift på Nye kartofler med pølser, ukrudt og blomster.