Opskrift på nye kartofler med pølser, ukrudt og blomster
SPONSORERET indhold

Nye kartofler med pølser, ukrudt og blomster

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Enhver haveejer vil hellere end gerne af med skvalderkål, fuglegræs og bellis, men kender du ikke nogen der har en have, så brug spæde grønne salater i stedet.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
28. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

1 kg nye kartofler
lidt olivenolie
salt og peber
4-8 gode ristepølser
2 store håndfulde vilde urter og blomster, f.eks. skvalderkål, fuglegræs, bellis, mælkebøtte. Alternativt spæde salater
sennep til servering

Sådan laver du nye kartofler og pølser

Flæk kartoflerne og vend dem grundigt med olivenolie, salt og peber. Læg dem i den ene side af en bageplade og læg pølserne i den anden side. Bag det hele i ovnen i 25 min. ved 220 grader. Hæld de færdige kartofler op i en skål og vend med alle de vilde urter.

Server kartoffelsalaten sammen med pølserne og god sennep.


Se også opskrift på Pasta med ramsløg og bagte tomater.