-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Pasta med ramsløgpesto og bagte tomater
Herlig pastaret med forårets første grønne skud.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g små tomater
- 100 valnødder
- 10 blade ramsløg
- 1 lille bundt persille
- 100 g parmesan
- 2 dl olivenolie
- salt
- 500 g pasta
Sådan laver du pastaretten
- Kom tomater og valnødder på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader. Valnødderne skal have ca. 10 min, tomaterne ca. 20 min.
- Hak valnødder, ramsløg, persille og parmesan grundigt og bland det hele sammen i en skål. Rør olivenolie i og smag pestoen til med salt.
- Kog pastaen og hæld vandet fra, men lad den blive i gryden. Vend pastaen med tomater og pesto og servér.
- Se også opskrift på Løgsuppe.