Opskrift på pasta med ramsløgpesto og bagte tomater
SPONSORERET indhold

Pasta med ramsløgpesto og bagte tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Herlig pastaret med forårets første grønne skud.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
25. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

500 g små tomater
100 valnødder
10 blade ramsløg
1 lille bundt persille
100 g parmesan
2 dl olivenolie
salt
500 g pasta

Sådan laver du pastaretten

Kom tomater og valnødder på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader. Valnødderne skal have ca. 10 min, tomaterne ca. 20 min.

Hak valnødder, ramsløg, persille og parmesan grundigt og bland det hele sammen i en skål. Rør olivenolie i og smag pestoen til med salt.

Kog pastaen og hæld vandet fra, men lad den blive i gryden. Vend pastaen med tomater og pesto og servér.


Se også opskrift på Løgsuppe.