SPONSORERET indhold
Fiskefilet med remoulade
(4-8 personer)
Ingredienser
8 rødspættefileter
1 æg
2 dl rasp
1 tsk. salt
peber
olie til friturestegning
Citronremoulade:
2 dl mayonnaise, f.eks. Hellmann’s
1 tsk. revet usprøjtet citronskal
2 spsk. citronsaft
3 spsk. pickles
1 lille fed hvidløg
Pynt:
citronbåde og dild
Tilbehør:
rugbrød
- Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber.
- Varm olien op i en gryde. frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
- Rør mayonnaisen med citronskal, citronsaft, hakket pickles og hvidløg. smag til med salt og peber. server fisken på rugbrød med lidt remoulade, citronbåde og dild. server ekstra remoulade i en skål, så folk selv kan dosere.