Fiskefrikadeller med bacon-kartofler
SPONSORERET indhold

Fiskefrikadeller med bacon-kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
27. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
Fiskefrikadeller og baconkartofler til 4 personer

Ingredienser

Fiskefrikadeller med baconkartofler

 

600 g færdig fiskefars
olie og smør til stegning
citronbåde
Desuden:
1 kg små nye kartofler
75 g bacon i små tern
evt. 1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
salt, peber
2-3 spsk. snittet ramsløg eller forårsløg


Tilbehør:
grønsagsstænger eller en blandet salat.

Sådan laver du fiskefrikadeller med baconkartofler

  1. Form farsen til frikadeller, og steg dem i en blanding af olie og smør på en pande. Server dem med citronbåde.
  2. Rens og kog kartoflerne. Afdryp dem i en sigte.
  3. Steg baconternene gyldne på en pande. Hæld fedtet fra undtagen 1 spsk. Vend kartoflerne i. Smag til med eddike, hvis du vil have kartoflerne lidt syrlige ellers bare med salt og peber. Pynt med ramsløg eller forårsløg.
  4. Server fiskefrikadellerne med bacon-kartoflerne og grønsagsstænger.