Franske vafler
SPONSORERET indhold

Franske vafler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det klassiske fyld i franske vafler er smørcreme. Kagerne på billedet er bagt i buffetstørrelse, du vælger selv, hvor store eller små dine franske vafler skal være.

09. jan. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk. i buffetstørrelse

Ingredienser

Franske vafler

2-3 plader optøet butterdej
æggehvide til pensling
tesukker til drys
Smørcreme:
1 bg. pasteuriserede æggeblommer
65 g blødt smør
50 g flormelis

  1. Ælt dejen let sammen, og rul den tyndt ud. Stik den ud med forme, der måler 8-10 cm, dejen trækker sig sammen under bagningen.
  2. Pensl med letpisket æggehvide, og drys med tesukker. Bag kagerne ved 175 gr. I ca. 25 min., eller til de er gyldne, lette og tørre.
  3. Pisk cremen sammen, og læg de helt afkølede kager sammen med den to og to. Brug en sprøjtepose.