Franske vafler til valentinsdag
SPONSORERET indhold

Franske vafler til valentinsdag

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav disse søde hjerter og overrask dem du holder af.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
26. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(12 stk. i buffet-størrelse)

Ingredienser

2-3 plader optøet butterdej
æggehvide til pensling
tesukker til drys


Smørcreme:
1 bg. pasteuriserede æggeblommer
65 g blødt smør
50 g flormelis

  1. Ælt dejen let sammen, og rul den tyndt ud. Stik den ud med forme, der måler 8-10 cm, dejen trækker sig sammen under bagningen.
  2. Pensl med letpisket æggehvide, og drys med tesukker. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 25 min., eller til de er gyldne, lette og tørre.
  3. Pisk cremen sammen, og læg de helt afkølede kager sammen med den to og to. Brug en sprøjtepose til at fordele cremen.