Frokostfrikadelle med pesto
Foto: Maria Nørregaard Frokostfrikadelle med pesto

Frokostfrikadelle med pesto

Frokostfrikadelle med pesto

Prøv en anderledes frikadelle med laks og kylling, der giver protein til mange madpakker, og er en nem måde at få fisk ind i din frokost.

printer Print

 

12 stk

 

150 g laksefilet

300 g hakket kylling eller kalkun

1 stk æg

1 stk løg, finthakket

1 knsp tørret chili

130 g hytteost 1,5 %

30 g havreklid

1 tsk salt

1 knsp peber

1 tsk estragon
fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie eller smør

 


Tilbehør:

1 skive rugbrød

20 g rød pesto

150 g grøntsager, f.eks. gulerod, peberfrugt og bladselleri skåret i stave.

 

Sådan gør du:

 

1/Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør til du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side.


2/ Pak 3 deller sammen med rugbrød. Kom pestoen i en lille plastikbøtte, snit grøntsagerne og pak dem med i madpakken.

 

75 kcal pr. delle

450 kcal for 3 deller rugbrød, grønt og pesto.

 

PRØV OGSÅ: Kyllingespyd to-go

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Pesto og Frikadeller