Frokostfrikadelle med pesto
SPONSORERET indhold

Frokostfrikadelle med pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en anderledes frikadelle med laks og kylling, der giver protein til mange madpakker, og er en nem måde at få fisk ind i din frokost.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
02. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

 

12 stk

 

150 g laksefilet

300 g hakket kylling eller kalkun

1 stk æg

1 stk løg, finthakket

1 knsp tørret chili

130 g hytteost 1,5 %

30 g havreklid

1 tsk salt

1 knsp peber

1 tsk estragon
fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie eller smør

 


Tilbehør:

1 skive rugbrød

20 g rød pesto

150 g grøntsager, f.eks. gulerod, peberfrugt og bladselleri skåret i stave.

 

Sådan gør du:

 

1/Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør til du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side.


2/ Pak 3 deller sammen med rugbrød. Kom pestoen i en lille plastikbøtte, snit grøntsagerne og pak dem med i madpakken.

 

75 kcal pr. delle

450 kcal for 3 deller rugbrød, grønt og pesto.

 

PRØV OGSÅ: Kyllingespyd to-go

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter