Frokostfrikadelle med pesto
Prøv en anderledes frikadelle med laks og kylling, der giver protein til mange madpakker, og er en nem måde at få fisk ind i din frokost.
Ingredienser
12 stk
150 g laksefilet
300 g hakket kylling eller kalkun
1 stk æg
1 stk løg, finthakket
1 knsp tørret chili
130 g hytteost 1,5 %
30 g havreklid
1 tsk salt
1 knsp peber
1 tsk estragon
fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie eller smør
Tilbehør:
1 skive rugbrød
20 g rød pesto
150 g grøntsager, f.eks. gulerod, peberfrugt og bladselleri skåret i stave.
Sådan gør du:
1/Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør til du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side.
2/ Pak 3 deller sammen med rugbrød. Kom pestoen i en lille plastikbøtte, snit grøntsagerne og pak dem med i madpakken.
75 kcal pr. delle
450 kcal for 3 deller rugbrød, grønt og pesto.
PRØV OGSÅ: Kyllingespyd to-go
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter