Kyllingespyd to go
SPONSORERET indhold

Kyllingespyd to go

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker frokost på farten med proteiner, sundt fedt samt friske grøntsager. Lav gerne en stor portion af spyddene, og kom dem i fryseren, når de er færdige.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
01. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

120 g kyllingebryst
1 spsk tomatpuré / eller rød pesto
2 spsk olivenolie
½ tsk salt
lidt peber
1 knsp karry
1 knsp spidskommen
20 g pistacienødder
2 træspyd

Tilbehør:
15 stk mandler, valnødder eller andre nødder
1 stk avocado
cherrytomater
radiser

Sådan gør du:


1/Skær kyllingen i grove tern.

2/Rør tomatpuré, olivenolie, salt og peber, karry, spidskommen og hakkede pistacienødder sammen til en marinade.

3/Vend kyllingestykkerne i marinaden. Sæt dem på spyddene.

4/Steg spyddene i ovnen ved ca. 200 grader i cirka 20-25 min. Vend dem undervejs.

5/Pak madpakken med kyllingespyd, avocado, nødder og grøntsager. Spis dine lækkerier, når det er frokosttid.

600 kcal pr portion

PRØV OGSÅ: Omega-mufa salat

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter