Kyllingespyd to go
Lækker frokost på farten med proteiner, sundt fedt samt friske grøntsager. Lav gerne en stor portion af spyddene, og kom dem i fryseren, når de er færdige.
Ingredienser
120 g kyllingebryst
1 spsk tomatpuré / eller rød pesto
2 spsk olivenolie
½ tsk salt
lidt peber
1 knsp karry
1 knsp spidskommen
20 g pistacienødder
2 træspyd
Tilbehør:
15 stk mandler, valnødder eller andre nødder
1 stk avocado
cherrytomater
radiser
Sådan gør du:
1/Skær kyllingen i grove tern.
2/Rør tomatpuré, olivenolie, salt og peber, karry, spidskommen og hakkede pistacienødder sammen til en marinade.
3/Vend kyllingestykkerne i marinaden. Sæt dem på spyddene.
4/Steg spyddene i ovnen ved ca. 200 grader i cirka 20-25 min. Vend dem undervejs.
5/Pak madpakken med kyllingespyd, avocado, nødder og grøntsager. Spis dine lækkerier, når det er frokosttid.
600 kcal pr portion
PRØV OGSÅ: Omega-mufa salat
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter