Kyllingespyd to go
Lækker frokost på farten med proteiner, sundt fedt samt friske grøntsager. Lav gerne en stor portion af spyddene, og kom dem i fryseren, når de er færdige.
1
Ingredienser
- 120 g kyllingebryst
 - 1 spsk tomatpuré / eller rød pesto
 - 2 spsk olivenolie
 - ½ tsk salt
 - lidt peber
 - 1 knsp karry
 - 1 knsp spidskommen
 - 20 g pistacienødder
 - 2 træspyd
 - Tilbehør:
 - 15 stk mandler, valnødder eller andre nødder
 - 1 stk avocado
 - cherrytomater
 - radiser
 
Sådan gør du:
- 1/Skær kyllingen i grove tern.
 - 2/Rør tomatpuré, olivenolie, salt og peber, karry, spidskommen og hakkede pistacienødder sammen til en marinade.
 - 3/Vend kyllingestykkerne i marinaden. Sæt dem på spyddene.
 - 4/Steg spyddene i ovnen ved ca. 200 grader i cirka 20-25 min. Vend dem undervejs.
 - 5/Pak madpakken med kyllingespyd, avocado, nødder og grøntsager. Spis dine lækkerier, når det er frokosttid.
 - 600 kcal pr portion
 - Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
 
        
        
            PRØV OGSÅ: Omega-mufa salat