Omega–mufa salat
SPONSORERET indhold

Omega–mufa salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kombinationen af grøntsager og bær giver sammen med fisken en lækker smag, og så er den smækfuld af Omega–3– fedtsyrer.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
31. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

100 g hellefisk, røget
1 håndfuld babyspinat
1 håndfuld fintsnittet hvidkål/spidskål/rødkål eller fennikel
1 tsk kapers (kan undlades)
½ løg skåret i skiver eller hakket
½ peberfrugt, gul
1 spsk mayonnaise, fuldfed
1 spsk olivenolie (f.eks. med citron eller hasselnøddeolie)
1 knsp sennep, dijon
50 g blåbær
Salt og peber

Sådan gør du:

1/ Lav en salat af hellefisk skåret i skiver, babyspinat, snittet kål, løg skåret i skiver og peberfrugt skåret i strimler.

2/Rør mayonnaise, olivenolie og sennep sammen med salt og peber.

3/Vend dressingen med salaten. Drys med blåbær. Kom den i en plastikbøtte og opbevar koldt.

500 kcal pr portion

PRØV OGSÅ: Tunsalat og go' mave

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter