Omega–mufa salat
Kombinationen af grøntsager og bær giver sammen med fisken en lækker smag, og så er den smækfuld af Omega–3– fedtsyrer.
Ingredienser
100 g hellefisk, røget
1 håndfuld babyspinat
1 håndfuld fintsnittet hvidkål/spidskål/rødkål eller fennikel
1 tsk kapers (kan undlades)
½ løg skåret i skiver eller hakket
½ peberfrugt, gul
1 spsk mayonnaise, fuldfed
1 spsk olivenolie (f.eks. med citron eller hasselnøddeolie)
1 knsp sennep, dijon
50 g blåbær
Salt og peber
Sådan gør du:
1/ Lav en salat af hellefisk skåret i skiver, babyspinat, snittet kål, løg skåret i skiver og peberfrugt skåret i strimler.
2/Rør mayonnaise, olivenolie og sennep sammen med salt og peber.
3/Vend dressingen med salaten. Drys med blåbær. Kom den i en plastikbøtte og opbevar koldt.
500 kcal pr portion
PRØV OGSÅ: Tunsalat og go' mave
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
Tip:
Spis evt. en skive rugbrød til salaten