Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Frossen hindbærtiramisu
Foto: Mikkel Adsbøl

Frossen hindbærtiramisu - opskrift fra Hendes Verden

Frossen hindbærtiramisu

Lav en tiramisu med et twist - nemlig en frossen hindbærtiramisu. Den perfekte sommerdessert.

(10 personer)
Print

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 4½ timer, heraf arbejdstid: 30 min
4 pasteuriserede æggeblommer (svarer til 2 små bægre æggeblommer)
100 g flormelis
korn af en 1 stang vanilje
11⁄2 dl piskefløde
250 g mascarpone
1 dl Grand Marnier
12 ladyfingers
150 g hindbær eller halve jordbær

  1. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn sammen. Pisk fløden til skum, og pisk mascarpone i. Vend skummet i æggemassen.
  2. Kom halvdelen af ladyfingers i en brødform foret med plastfilm. Dryp halvdelen af Grand Marnieren over kagerne.
  3. Fordel halvdelen af mascarponeblandingen over, dernæst hindbær og resten af mascarponeblandingen.
  4. Fordel resten af ladyfingers over, og dryp dem med resten af Grand Marnieren.
  5. Frys isen i mindst 4 timer. Tag isen ud af brødformen, og skær den i skiver.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Tiramisu, Hindbær og Sommerdessert