Frugtcocktail
Skøn frugtdessert
Ingredienser
1 stor melon
1 udkernet æble
4 kiwier
150 g blåbær
ROSMARINSIRUP:
100 g rørsukker
1,5 dl vand
korn af ½ fed vaniljestang
et par kviste rosmarin
citronsaft
Sådan gør du:
Begynd med siruppen.
Kog sukker og vand under omrøring, til sukkeret er opløst.
Tilsæt vaniljekorn og -stang samt rosmarinkviste og kog videre ved god varme under omrøring i 2 til 3 minutter, indtil siruppen er blevet tyk.
Sigt og afkøl siruppen.
Flæk og udkern melonerne, skær melonkødet i kugler med et kuglejern eller skræl og skær frugtkødet i tern.
Udkern og skær æblet i tern, skær ligeledes kiwifrugterne i passende stykker.
Bland melonkugler, æble, kiwi og blåbær med siruppen og lad gerne salaten trække med siruppen, før den serveres.
ENERGI PR. PERSON: 250 kcal, fedt 3%, protein 3%, kulhydrat 94%