Frugtcocktail
Foto: Nicolai Mørk

Frugtcocktail

Skøn frugtdessert

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

1 stor melon
1 udkernet æble
4 kiwier
150 g blåbær

ROSMARINSIRUP:
100 g rørsukker
1,5 dl vand
korn af ½ fed vaniljestang
et par kviste rosmarin
citronsaft

Sådan gør du:

Begynd med siruppen.

Kog sukker og vand under omrøring, til sukkeret er opløst.

Tilsæt vaniljekorn og -stang samt rosmarinkviste og kog videre ved god varme under omrøring i 2 til 3 minutter, indtil siruppen er blevet tyk.

Sigt og afkøl siruppen.

Flæk og udkern melonerne, skær melonkødet i kugler med et kuglejern eller skræl og skær frugtkødet i tern.

Udkern og skær æblet i tern, skær ligeledes kiwifrugterne i passende stykker.

Bland melonkugler, æble, kiwi og blåbær med siruppen og lad gerne salaten trække med siruppen, før den serveres.

ENERGI PR. PERSON: 250 kcal, fedt 3%, protein 3%, kulhydrat 94%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter og Dessert