Fyldig grød
SPONSORERET indhold

Fyldig grød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker morgenmadsopskrifter, som du kan spise med god samvittighed.

Af: Vibeke Lehn og Lone Helleskov Foto: Andreas Wiking
05. nov. 2010 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

125 g quinoaflager
1 dl vand
6 dl minimælk
4 abrikoser
12 mandler
1 æble
1 spsk rørsukker
kanel

Sådan gør du:

Quinoagrød med mandel-, abrikos- og æbleknas.
Kom 125 g quinoaflager i en gryde med 1 dl vand og 6 dl minimælk.Bring det hele til kogepunktet og lad grøden snurre under omrøring 20–25 minutter. Mens grøden koger, blandes 4 grofthakkede soft abrikoser, 12 ristede, snittede mandler, 1 udkernet, groftrevet æble med 1 spsk rørsukker og lidt kanel. Fordel den færdige grød i skåle og top med knasblandingen.

Energi pr. person:  230 kcal, fedt 15%, protein 18%, kulhydrat 67%.