Græskarboller med cheddar og græskarkerner
SPONSORERET indhold

Græskarboller med cheddar og græskarkerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne boller til halloween festen eller en god gang eftermiddagshygge.

27. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
16 stk.

Ingredienser

25 g gær
2 dl lunkent vand
2 dl græskarpure
(se herunder)
2 spsk. olie
1 tsk. salt
100 g reven, dansk cheddar
ca. 450 g hvedemel
16 papirmuffinforme
Pynt:
1 sammenpisket æg og
50 g græskarkerner

  1. Udrør gæren i vandet, og rør græskarpuré i. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen igennem, til den er smidig.
  2. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
  3. Del dejen i 16 stykker, form dem til boller, læg dem i smurte muffinsforme, og lad dem efterhæve ca. 15 min.
  4. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med hakkede græskarkerner. Bag bollerne ved 200 gr. i ca. 18 min.
  5. Græskarpuré: 250 g græskarkød eller courgette skæres i små tern, som koges møre i vand i ca. 15 min. under låg. Lad det afdryppe i en sigte, og pres det herefter gennem sigten.