Grillmad
SPONSORERET indhold

Grillet forårsgrønt med peber og parmesan

Kom grøntsagerne på grillen!

Foto: Columbus Leth
17. jun. 2015 | Opskrift | BoligLiv


GRILLET FORÅRSGRØNT MED PEBER OG PARMESAN

(4 pers.)
Tid: 20 min.

1 bundt gulerødder med top
1 bundt grønne asparges
1 bundt forårsløg
2 spsk. olivenolie
50 g parmesanost
1 bakke ærtespirer eller friske krydderurter efter
smag
friskkværnet peber

1. Rens grønsagerne. Vend dem med olivenolie og grill dem, til de får farve.

2. Server med fintreven parmesanost, krydderurter g peber.


► SE OGSÅ: Grillstegte foreller med blomkål og kapers

► SE OGSÅ: Skindstegt kulmule og fennikelsalat

► SE OGSÅ: Edamame-salat med kammuslinger