Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Foto: Henrik Freek Christensen og Columbus Leth

Edamame-salat med kammuslinger

Lækker edamame-salat med kammuslinger.


Edamame-salat med kammuslinger
Tid: ca. 30 minutter
(4 pers.)

2 poser frosne edamamebønner, ca. 1 kg (svarer til 400 g bælgede bønner)
250 g slikærter
12 kammuslinger
salt og peber
1 spsk. olivenolie til stegning
2 avocadoer
saften af ½ citron
2 spsk. sojasauce
1 spsk. ristet sesamolie
lidt tangsalat

Tilbehør:
groft brød

1. Kom edamamebønner i en stor gryde med kogende vand, og lad dem koge op. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte, og bælg dem. Det tager lidt tid, men er indsatsen værd.
2. Snit slikærterne. Krydr kammuslinger med salt og peber. Varm olien på en slip let-pande, og steg muslingerne i ca. 2 minutter på hver side afhængig af størrelse.
3. Halver avocadoerne, dryp citronsaft over, og skær i små tern. Vend edamamebønner med slikærter, tangsalat og avocadoer. Dryp sojasauce og sesamolie over salaten. Server med kammuslinger
og brød.


► SE OGSÅ: Steaksandwich med mozzarella og salsa

► SE OGSÅ: Pasta med aspargees og estragon-kylling


Se, hvad vi ellers skriver om: Kammuslinger