Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grillet gris med ærtepuré og pitabrød
Foto: Line Thit Klein Grillet gris med ærtepuré og pitabrød

Opskrift på grillet gris med ærtepuré og pitabrød

Grillet gris med ærtepuré og pitabrød

En helt ny måde at servere skinkeschnitzel på.

45 minutter
Print
4

300 g ærter, frosne, optøede
1 dl mælk
¼ bundt bredbladet persille
16 mynteblade
1 salatløg
2 store pitabrød
500 g skinkeschnitzel, 4 stk.
1 spsk olivenolie
8 forårsløg
salt og peber.

Sådan laver du grillet gris

Bring 2 l vand i kog, kom ærterne deri og lad dem simre i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.
Blend ærterne med mælk og smag til med salt og peber.
Hak persille og mynte groft, snit løget fint og bland de tre ting sammen til en salat. Lun pitabrødet og flæk det på langs, kom ærtepuré derpå og luk den sammen som en halvmåne. Smør schnitzlerne med olie, krydder med salt og peber og grill dem på en varm grill i 2 min på hver side. Grill forårsløg og pitabrød.

Anret kødet med forårsløg, pitabrød og persille salat.

Tip: Du kan sagtens komme det hele i pitabrødet og servere dem som finger food. Alternativt kan du også servere lam eller fisk i stedet for gris.

Prøv også grillet tun med sommersalat

Se, hvad vi ellers skriver om: Schnitzel, Grillmad, Sommermad, Sommer, Pitabrød, Svin, Dansk mad, Hovedret og Frokost