Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grillet tun med sommersalat
Foto: Line Thit Klein Grillet tun med sommersalat

Opskrift på grillet tun med sommersalat

Grillet tun med sommersalat

Nemmere og mere sommerligt bliver det ikke.

30 minutter
Print
4

Sommersalat:
4 radiser
4 grønne asparges
50 g friske ærter
1 potte brøndkarse.

100 g feta
1 dl yoghurt
1 spsk olivenolie
1 grønt æble
1 dl pesto, basilikum

400 g tun i fire bøffer
1 spsk olivenolie
salt
sort peber

Tilbehør: kartofler eller brød.

Sådan laver du grillet tun med sommersalat

Snit radiser og asparges i tynde skiver og bland dem sammen ærter og karse.
Blend feta med yoghurt og 1 spsk olivenolie og smag til med salt og peber.
Skær æblet i tynde skiver og derefter i tynde lange strimler og vend det forsigtig med pesto.
Smør tunen med olie og krydder godt med salt og peber.
Grill tunen på en meget varm grill i 1/2 minut på hver side.

Anret tunen med fetacreme, pesto og sommersalat og server med nye kartofler eller brød.


Prøv også grillet brød med varmrøget laks

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad, Sommersalat, Sunde salater, Sommer, Fisk, Dansk mad, Hovedret og Frokost