Opskrift på grillet brød med varmrøget laks og ricotta ost
SPONSORERET indhold

Grillet brød med varmrøget laks og ricotta ost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brød på grill får en utrolig lækker smag.

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
18. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

4 mini agurker eller ½ agurk
1 rødløg
1 spsk kapers
2 spsk æbleeddike
1 tsk flormelis
200 g ricotta ost
¼ bundt basilikum
½ citron, saft og fint revet skal deraf
salt
sort peber
4 skiver brød
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie.
400 g varm røget laks, plukket i mindre stykker.

Sådan laver du grillet brød med laks

Skær agurken i tynde skiver, snit rødløget fint og hak kapers groft. Vend det sammen med eddike og flormelis, og smag til med salt og peber. Stil agurkesalaten til side.
Rør ricotta osten sammen med hakket basilikum, citronskal og saft og mag til med salt og peber.
Grill brødet hårdt, gnub det med hvidløg og smør det med oliven olie.
Anret det grillede brød med ricotta ost, laks, og agurkesalat. Server med citron i både.

Tips: Andre typer røget fisk eller Parma-skinke kan også bruges.


Prøv også kyllingesalat med avocado