Laks til forret, hovedret og frokost
Den lyserøde favorit dur både til forret, hovedret og frokost, da den kan tilberedes på mange forskellige måder. Laksen kan serveres kold og varm, og man kan vælge imellem, om den skal være gravad, koldrøget, varmrøget, filet, tartar eller om man vil kaste sig ud i en laks på grill – nem, hurtig og lækker gæstemad.
Det er en fisk, som er til at få fat i året rundt, så ud over at være anvendelig, er den også tilgængelig - og så smager den dejligt, selvfølgelig.
Laks smager specielt godt sammen med spinat, cremede saucer, hvidløg, pasta, ricotta og diverse krydderurter, og så bruger man den ofte i tærter, da den er let, sund og mætter godt. Med hvidvin til kan en lækker lakseret næsten ikke gå galt.
Prøv blandt andet...
- En god lakseburger
- Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
- Krydret laks i ovn
- Sushi med laks, avocado og flødeost
- Salat med gravad laks og rævesauce
- Laksetatar med æggeblomme, kapers og krydderurter
- Fiskedeller med citron, peberrodsremoulade og smørristet brød
- Små tærter med laks og spinat
- En god wrap
På ALT.dk finder du opskrifter fra Hjemmet, Hendes Verden, ALT for damerne, Eurowoman, FIT LIVING og BoligLiv.