Laksetatar
SPONSORERET indhold

Laksetatar med æggeblomme, kapers og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er ikke skaldyr, men dog en af vores favoritter fra havet. Laksen viser sig fra sin bedste side, når den serveres helt frisk blandet op med effektive smagsgivere som kapers, løg og sennep. Server laksetataren præcis som dens firbenede fætter, okse-tataren, med æggeblomme og friskklippede krydderurter på toppen.

Af: Mette Helbæk Foto: Stine Christiansen
31. jul. 2015 | Mad | ALT for damerne
4

Ingredienser

Tatar:
500 g laksefilet
1 tsk sennep
4 spsk kapers,
grofthakkede
1 bundt purløg, fintsnittet
1/2 skalotteløg, finthakket
salt og peber

Til servering:
1 forårsløg, skåret i tynde ringe
1 håndfuld grønne kryd­derurter, f.eks. persille og citronmelisse, grofthakkede
4 æggeblommer
friskkværnet peber
olivenolie

Sådan gør du

Tatar:
Skær/hak laksen helt fint, og rør sammen med sennep, kapers, purløg og skalotteløg. Smag til med salt og peber.

Anretning 
Fordel tataren på 4 tallerkener, og drys med forårsløg og krydderurter. Læg en æggeblomme på toppen, kværn peber ud over, og dryp med olivenolie.

PRØV OGSÅ: Rullesteg - a la porchetta

PRØV OGSÅ: Spiczy calamari 

PRØV OGSÅ: Forårsruller med grønsager og svampe