-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Rullesteg – a la porchetta
Jeg har fået min slagter til at lave et magert slag (altså skære det meste fedt fra), men det betyder bestemt ikke, at smagen og konsistensen ikke er i orden! Tværtimod er dette fantastisk italian-style middagsmad.
Ingredienser
- 4-6 personer
- 1 kg magert svineslag (spørg din slagter)
- 1 fennikel
- 3 fed hvidløg
- 3 kviste rosmarin
- 2 tsk fennikelfrø
- salt og peber
- olivenolie
- kødsnor
- 2-3 løg
- vand
- olivenolie
Sådan gør du
- Læg slaget på et bræt. Hak toppen af fenniklen fint, og skær knolden i grove stykker. Hak hvidløg og rosmarin, og knus fennikelfrøene groft. Bland fennikeltoppe, hvidløg, rosmarin og fennikelfrø sammen, og fordel det på slaget. Krydr med rigeligt salt og peber
- Rul stegen stramt sammen, og snør den med kødsnor. Brun stegen grundigt i lidt olivenolie på en varm pande.
- Læg den i et ovnfast fad, og fyld vand ca. 2 cm op. Skær løgene i både, og læg dem ved siden af stegen sammen med fennikel.
- Steg den ved 190 grader i 2-2 ½ time, til den er helt mør og gylden. Vend den flere gange undervejs, og fyld med vand efter behov. Fjern kødsnoren, skær stegen i skiver, og overhæld den med lidt saft og god olivenolie. Server straks – brug gerne fennikel og løg også.