Opskrift på hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
SPONSORERET indhold

Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
27. jan. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Pasta med laks til 4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

325 g penne eller anden småpasta
125 g sukkerærter
100 g ricotta
1 udkernet, finthakket rød chili
salt, friskkværnet peber
50 g rucola
300 g varmrøget laks
lime.

Tilbehør:
300 g surdejsbrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    61 %

Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola

Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.

Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.