-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:22 %
- Kulhydrat:61 %
Pasta med laks til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 325 g penne eller anden småpasta
- 125 g sukkerærter
- 100 g ricotta
- 1 udkernet, finthakket rød chili
- salt, friskkværnet peber
- 50 g rucola
- 300 g varmrøget laks
- lime.
- Tilbehør:
- 300 g surdejsbrød.
Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.
- Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.