
SPONSORERET indhold
Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.
Pasta med laks til 4 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
325 g penne eller anden småpasta
125 g sukkerærter
100 g ricotta
1 udkernet, finthakket rød chili
salt, friskkværnet peber
50 g rucola
300 g varmrøget laks
lime.
Tilbehør:
300 g surdejsbrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:650 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:22 %
-
Kulhydrat:61 %
Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola
Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.
Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.