
Foto: Aftensmad på 15 minutter - sådan laver du hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
Opskrift på Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola
Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.
preparation
Total: 15 minutter
plate
Pasta med laks til 4 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
325 g penne eller anden småpasta
125 g sukkerærter
100 g ricotta
1 udkernet, finthakket rød chili
salt, friskkværnet peber
50 g rucola
300 g varmrøget laks
lime.
Tilbehør:
300 g surdejsbrød.
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 650 Kcal
- Fedt:
- 17 %
- Protein:
- 22 %
- Kulhydrat:
- 61 %
Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola
Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.
Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Laks, Pastaretter, Italiensk mad og Hovedret
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: