Opskrift på hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Foto: Andreas Wiking Aftensmad på 15 minutter - sådan laver du hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Opskrift på Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Hurtig pasta med laks, ricotta & rucola

Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.

Skøn pastaret med laks, rucola og ricotta samt chili, lime og sukkerærter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate Pasta med laks til 4 personer
Ingredienser

325 g penne eller anden småpasta
125 g sukkerærter
100 g ricotta
1 udkernet, finthakket rød chili
salt, friskkværnet peber
50 g rucola
300 g varmrøget laks
lime.

Tilbehør:
300 g surdejsbrød.

Energi pr. person:
650 Kcal
Fedt:
17 %
Protein:
22 %
Kulhydrat:
61 %

Sådan laver du pasta med laks, ricotta & rucola

Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, kog sukkerærterne med de sidste minutter og afdryp pasta og ærter.

Rør ricotta med chili, salt og peber, vend blandingen med pasta og ærter, rucola og den varmrøgede laks plukket i lidt store flager. Servér straks med lime og brød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Laks, Pastaretter, Italiensk mad og Hovedret