-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Uhm en laksemad…
Håndmad de luxe i skøn kombination med stegt sprød grønkål og røget laks. Lækker til frokost.
4
Ingredienser
- 200 g ribbet grønkål
- 1 rødt æble
- 250 g markchampignon
- 1 spsk olivenolie
- 1 bundt purløg
- salt og peber
- 4 skiver rugbrød
- 200 g laks i skiver
Sådan gør du:
- Skyl grønkålen og snit den fint. Rens champignon og skær i kvarte. Varm olien på en pande og rist grønkål og svampe sammen ved god varme, til kålen er mør og svampene sprøde. Tilsæt klippet purløg − gem lidt til pynt − og smag til med salt og peber. Lad kål og svampe køle lidt af. Skær æblet i tynde både. Fordel kålen på 4 skiver rugbrød. Krøl laksen sammen oven på brødet. Drys med æblebåde og purløg.
- TIP! Du kan evt. bruge en fedtreduceret flødeost på brødet, hvis du vil have, at maden skal smage af lidt mere.
- Energi pr. person: 290 kcal, protein 25%, kulhydrat 48%, fedt 27%.