-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Laks med østerssauce
4 personer
Ingredienser
- 400 g laksefilet uden skind
- 4 spsk. østerssauce
- 500 g grønne asparges
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. frisk reven ingefær
- evt. 1 tsk. sesamolie
- salt og peber
- Tilbehør:
- ris parboiled eller brune og limebåde
- Skær laksen i 1 cm tykkeskiver. Læg dem på bagepapir på enbageplade. Smør østerssauce over.Stil i ovnen ved 250 gr. i 5-8 min. påøverste ovnribbe.
- Skær eller bræk den træede del afaspargesene af. Steg aspargesene iolie på en pande 3-4 min. Tilsæt ingefærog evt. sesamolie. Krydr med saltog peber.
- Server lakseskiverne med aspargesog det foreslåede tilbehør.
- Energi pr. person: 1990 kilojoule (480 kcal)Energifordeling:Protein: 27 g – 23 %Kulhydrat: 55 g – 47 %Fedt: 16 g – 30 %