-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Røget laks med fetamousse og peberrod
Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 4¾ time, heraf arbejdstid: 45 min.
(6 pers.)
Ingredienser
- Fetamousse:
- 4 blade husblas
- 1 dl god hønsebouillon
- 200 g fetaost
- 2 dl piskefløde
- peber
- Desuden:
- 100 g grøn salat
- 300 g røget laks
- dild
- citronbåde
- 2 spsk. olivenolie
- 50 g høvlet peberrod
- Læg husblassen i blød ikoldt vand ca. 5 min. Knugden, og smelt den i denvarme hønsebouillon. Køl bouillonen af, til den erlunken.
- Kom fetaosten i en foodprocessor eller blender, ogmiks den. Tilsæt husblassen, og miks igen. Pisk fløden tilskum, og vend fetaostemassen i. Kom moussen op i enskål, og sæt den i køleskabetca. 4 timer.
- Lav kugler af fetamoussenmed en ske. Arranger den påtallerkner sammen med grøn salat, laks, dild og citronbåde.Dryp lidt olivenolie over. Pyntmed peberrod over laksen.