Krydret laks i ovn
SPONSORERET indhold

Krydret laks i ovn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig fiskeret, som ikke behøver at tage lang tid at lave, og så er den tilmed sund.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
08. nov. 2016 | Mad | Hendes Verden
Krydret laks i ovn til 4 personer

Ingredienser

Krydret laks i ovn

500 g laksefilet uden skind smør til fadet


Krydderblanding:
1 tsk. sambal oelek
3 spsk. hakket persille
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. garam masala, indisk blandingskrydderi
3 spsk. citronsaft
1 tsk. salt


Tilbehør:
Løse ris smagt til med citronsaft og snittet forårsløg samt dampet spinat drysset med sesamfrø.

Sådan laver du krydret laks i ovn

1. Bland alle ingredienserne til krydderblandingen sammen. Læg fisken i et smurt, ovnfast fad, smør krydderblandingen over, og stil fadet i ovnen på midterste ovnribbe ved 200 gr. i ca. 15 min

 

2. Server fisken med det foreslåede tilbehør.