-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Krydret laks i ovn
En dejlig fiskeret, som ikke behøver at tage lang tid at lave, og så er den tilmed sund.
Krydret laks i ovn til 4 personer
Ingredienser
- Krydret laks i ovn
- 500 g laksefilet uden skind smør til fadet
- Krydderblanding:
- 1 tsk. sambal oelek
- 3 spsk. hakket persille
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 tsk. garam masala, indisk blandingskrydderi
- 3 spsk. citronsaft
- 1 tsk. salt
- Tilbehør:
- Løse ris smagt til med citronsaft og snittet forårsløg samt dampet spinat drysset med sesamfrø.
Sådan laver du krydret laks i ovn
- 1. Bland alle ingredienserne til krydderblandingen sammen. Læg fisken i et smurt, ovnfast fad, smør krydderblandingen over, og stil fadet i ovnen på midterste ovnribbe ved 200 gr. i ca. 15 min
- 2. Server fisken med det foreslåede tilbehør.