
SPONSORERET indhold
Krydret laks i ovn
En dejlig fiskeret, som ikke behøver at tage lang tid at lave, og så er den tilmed sund.
Krydret laks i ovn til 4 personer
Ingredienser
Krydret laks i ovn
500 g laksefilet uden skind smør til fadet
Krydderblanding:
1 tsk. sambal oelek
3 spsk. hakket persille
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. garam masala, indisk blandingskrydderi
3 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
Tilbehør:
Løse ris smagt til med citronsaft og snittet forårsløg samt dampet spinat drysset med sesamfrø.
Sådan laver du krydret laks i ovn
1. Bland alle ingredienserne til krydderblandingen sammen. Læg fisken i et smurt, ovnfast fad, smør krydderblandingen over, og stil fadet i ovnen på midterste ovnribbe ved 200 gr. i ca. 15 min
2. Server fisken med det foreslåede tilbehør.