-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Røget laks med purløgsmarineret hytteost, agurk og maltbrød
4
Ingredienser
- 16 skiver Royal Greenland røget laks
- 1 agurk
- 1 bdt. Purløg
- 2 dl neutral olie fx solsikkeolie
- 150 g hytteost
- 4 skiver maltbrød eller mørkt rugbrød
- 4 tsk. Lakes- eller stenbiderrogn
- 1 kvist dild
- Salt og peber
- Snit purløget groft, blend det med olien og smag til med salt og peber. Skyl hytteosten fri for ostevalle og afdryp godt. Bland hytteosten med lidt af olien og smag til med salt og peber. Skræl agurkerne, skrab kernerne ud og marinér agurkerne med purløgsolien, salt og peber. Hak maltbrødet groft og rist det på panden i lidt olie eller smør. Bag det sprødt i ovnen og hak det efterfølgende fint. Skær agurken i grove stykker og anret med den røgede laks, den marinerede hytteost og det sprøde maltbrød. Pynt med lakserogn og dildkviste og server med godt brød.