-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Rimet laks
”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.
Rimet laks til 4 personer
Ingredienser
- Rimet laks
- 700 g helt frisk lakseside med skind
- ¾ spsk. salt
- ½ spsk. sukker
- ½ tsk. knust peber
- 1 spsk. hel kommen
- 1 potte frisk dild
- 4 skiver citron
- Tilbehør: brød og smør
Sådan laver du rimet laks
- 1. Læg laksesiden i et fad. Bland salt, sukker og peber sammen. Rist kommen på en lille pande, og knus den i en morter. Drys fiskekødet med saltblandingen og kommen.
- 2. Dæk fisken med køkkenfilm, og stil den i køleskabet til næste dag. Vend gerne fisken et par gange undervejs.
- 3. Skær laksen i tynde skiver, og server dem drysset med dild og citron. Spis laksen med brød til forret.
- 4. ”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.