-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Rimet laks
”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.
Rimet laks til 4 personer
Ingredienser
- Rimet laks
- 700 g helt frisk lakseside med skind
- ¾ spsk. salt
- ½ spsk. sukker
- ½ tsk. knust peber
- 1 spsk. hel kommen
- 1 potte frisk dild
- 4 skiver citron
- Tilbehør: brød og smør
Sådan laver du rimet laks
- 1. Læg laksesiden i et fad. Bland salt, sukker og peber sammen. Rist kommen på en lille pande, og knus den i en morter. Drys fiskekødet med saltblandingen og kommen.
- 2. Dæk fisken med køkkenfilm, og stil den i køleskabet til næste dag. Vend gerne fisken et par gange undervejs.
- 3. Skær laksen i tynde skiver, og server dem drysset med dild og citron. Spis laksen med brød til forret.
- 4. ”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.