-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Tarteletter med blå ostesauce, rosenkål og røget laks
Giv dine tarteletter en opgradering, og fyld dem med en mild blå ostesauce i stedet for den traditionelle hvide sauce.
4 personer
Ingredienser
- Af Frantz Maurice Scott Lundby
- 50 g smør
- ½ dl mel
- 7 dl mælk
- 1 dl hvidvin
- 150 g blåskimmelost
- salt og peber
- 200 g rosenkål
- 20 g pinjekerner
- 75 g pancetta
- 4 skiver røget laks
- 8 tarteletter
- evt. friske krydderurter
Sådan gør du
- Varm smør op i en gryde, og kom mel i. Bag en sauce op med mælk og hvidvin. Smelt den blå ost i saucen, og smag til med salt og peber.
- Skær rosenkål i kvarter, og steg dem i smør på en pande med salt og peber.
- Rist pinjekerner gyldne på en varm tør pande. Og steg pancetta sprødt på en tør pande. Læg det på fedtsug-ende papir.
- Skær laks i stykker. Rør det sammen med rosenkål i den milde ostesauce. Lun tarteletterne, og fyld saucen heri.
- Pynt med pinjekerner, pancetta og eventuelt friske krydderurter.