-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Salat med savojkål, laks og avokado
Salaten indeholder sunde fedtstoffer fra både laks, nødder og avokado. Spis den til frokost og aften.
4 personer
Ingredienser
- ½ savojkål, ca. 350 g
- 1 avokado
- 2 spsk valnødder
- 4 laksefileter, ca. 400 g
- salt og peber
- Dressing:
- 2 tsk olivenolie
- saft fra 1 lime
- ca. 10 g ingefær, finthakket eller revet
- salt
Sådan gør du:
- Skær savojkål i meget tynde strimler. Skær kødet fra avokadoen i små tern, og vend dem sammen med kål og grofthakkede valnødder. Steg laksefileterne på en varm pande i ca. 4-5 minutter på hver side, og krydr dem med salat og peber.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt rundt i salaten.
- Inden servering brækkes laksen ud i små stykker og fordeles ovenpå salaten. Du kan også servere laksen ved siden af.
- Tip! Savojkål kan erstattes af andre typer kål, f.eks. spidskål, hvidkål eller rosenkål.
- Energi pr. person: 300 kcal, fedt 57%, protein 30%, kulhydrat 13%