-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Ceviche med laks - nemt og lækkert
Lakseceviche er en nem forret eller hurtig frokost. Ceviche er en kold form for fiskesalat, hvor laksen bliver "stegt" i syre fra lime. Her får du en skøn opskrift på en ceviche med laks, avokado, ingefær og koriander.
6 personer
Ingredienser
Ceviche med laks
- 600 g fersk laks
- 4 usprøjtede lime
- 4 spsk sesamolie
- 1 spsk friskrevet ingefær
- 2 avocado
- 1 bundt forårsløg
- 1 bundt koriander
Sådan laver du ceviche med laks
- Sørg for, at fisken er HELT frisk, og sig til fiskehandleren, hvad den skal bruges til. Frys laksen ned natten før, den skal bruges. Optø fisken på dagen, hvor den skal bruges.
- Skær laksen i tynde skiver, mens den er skalfrossen. Det gør det nemmere at skære tynde skiver. Læg lakseskiver i en skål.
- Skyl lime, og riv skallen fint fra en af dem. Pres saften fra alle lime ned i en lille skål. Bland sammen med limeskal, sesamolie og revet ingefær. Hæld blandingen over fisken. Sæt skålen på køl i et par timer. Citrussaften vil ”tilberede” fisken, så den bliver helt mør.
- Halver avocado, og fjern sten. Tag avocadokødet ud, og skær det i tynde skiver. Anret små tallerkner med avocadoskiver.
- Læg lakseskiver ovenpå. Dryp citrussaften over hver portion. Skyl forårsløg, og fjern det yderste lag. Snit dem fint. Drys forårsløg og korianderblade over hver anretning.
3 nemme opskrifter med laks